Ποδοσφαιρο και Ξένοι αθλητές

Σάββατο Σάββατο, Αυγούστου 07, 2010 , In

Διάβασα εχθές σε μια τοπική εφημερίδα ότι ο ολυμπιακός έχει κάνει 43 μεταγραφές τα τελευταία χρονια εκ τον οποιον μονο οι 8 είναι έλληνες!
Πέραν ότι οι ομάδες-ΠΑΕ  που έχουν μετατρέψει τον υγιή αθλητισμό σε ένα χρηματιστήριο, "μικρογραφία" της κοινωνίας ακόμα και στους αγωνιστικούς χώρους.
Πρόσφατα ένα μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα σε μια μεγάλη Ελληνική ομάδα εμφανίστηκε ως σωτήρας και τα λοιπά, η πληρωμή του δεν έχει σημασία ποσο όριζε το συμβόλαιο, ήταν αρκετά μεγάλη, τόσο μεγάλη που θα γλίτωναν εκατοντάδες νοικοκυριά από τη χρεωκοπία τον τραπεζών αυτού του καπιταλιστικό-εβραϊκού συστήματος.
Ας πούμε όμως πως έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί όμως τόσα χρήματα να πάνε σε ένα "μάγο της μπάλας"; Πως θα ήταν αυτά τα χρήματα να επενδυθούν σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, αθλητισμού κάποιου συλλόγου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως σε 10 χρονια με τέτοιες υποδομές που θα υπήρχαν θα είχαμε δεκάδες ταλέντα αθλητές.
Παρόλα αυτά οι ακαδημίες μας είναι σε αθλια κατάσταση και ακόμα και σε αυτές συμμετέχουν εκατοντάδες αλλοδαποί που ουδέποτε έκαναν κάτι για τη χωρα μας, απλά ακόμα και αυτοί πληρώθηκαν για να έρθουν εδώ... μήπως και γίνουν ταλέντα...
Να τους χαίρεστε όλους αυτούς! Ένα υγιές ποδόσφαιρο αποζητάμε στη χωρα μας, ομάδες με αθλητές διαμάντια, Έλληνες που αφιερώνουν τη ζωή τους σε αυτό που αγαπάνε, δε θέλουμε άλλους ξένους στον αθλητισμό, φτάνει ποια!Καταστρέψατε τη κοινωνία, καταστρέψατε και τον αθλητισμό.
ΥΓ: Βατσινά, εμεις εδώ στο Ηράκλειο δε ξεχνάμε τη έκανες στον ΟΦΗ 94' και τους κομπάρσους σου απο την παλεφιπ για λογαριασμο του βαζελου στις ακαδημιες μας.
ΝΤΡΟΠΗ! ΑΙΣΧΟΣ