Οι εκλογές και το πανυγήρι τους...

Τρίτη Τρίτη, Οκτωβρίου 19, 2010 , In

Πλησιάζει η μέρα των δημοτικών εκλογών και οι διάφοροι συνδυασμοί έχουν κατατεθεί. Τα ίδια νούμερα που ζητούσαν τη ψήφο μας στις περασμένες εκλογές και οι νέες "μασκότ" τους για άλλη μια φορά με τα παχιά τους λόγια περιμένουν πως και πως να φάνε με χρυσά κουτάλια όλα αυτά που εμείς με μόχθο αποκτήσαμε.
Ανάξιοι πολιτικοί στο νησί μας, άνθρωποι που δήθεν ήταν σύμμαχοι στον δύσκολο αγώνα τις αγροτιάς και όταν αυτοί ανέβαιναν να διαμαρτυρηθούν για το μπάχαλο που έκανε η κυβέρνηση τους έλεγαν να γυρίσουν πίσω, πολιτικοί που είναι πρώτοι στις λαμογιές με τα παράνομα μαγαζιά τους και πορεύονται με δήθεν διαφάνειες και λοιπά παραμυθια του ανέμου και της Χαλιμάς.
Ο δήμος μας είναι χρεωμένος σε σημείο που τα παιδιά μας θα πληρώνουν τα λάθη του κάθε ανθρωπάκου που αιώνιος θα περιμένει δυο δραχμές και θα τους ψηφίζει. Πρόσφατα οι κάτοικοι τις αλικαρνασσού διαμαρτυρήθηκαν για τον καλλικράτη καθώς θα ένωνε τον δήμο τους με τον δικό μας, και είχαν δίκιο! Αυτοί δε χρωστάνε πουθενά, οι πολιτικοί του τόπου μας τα έκαναν μπάχαλο, γιατί να την πληρώσουν και αυτοί; Ένα μικρό παράδειγμα για να καταλάβουν μερικοί μερικοί σε τη κατάσταση βρισκόμαστε.
Πως να εμπιστευτείς πολιτικούς που από το 2004 δεν εκπλήρωσαν τη κατασκευή της αερογέφυρας που θα εξυπηρετούσε το Πε.Πα.Γ.Ν.Η  κάνοντας μας ρεζίλι στην ΕΕ με της προσφυγές για τα λεφτά που πήραν ως επιδότηση Πως να εμπιστευτείς αυτούς τους πολιτικούς που αλλα έλεγαν και αλλα έκαναν;Αυτούς που για το ρουχισμό κάθε δημοτικού αστυνομικού πληρώνουν από το ταμείο του δήμου, 3.961 (!) ευρώ, για δυο χρονια! Όταν κάθε μέρα ανοίγω τις τοπικές εφημερίδες και βλέπω τροχαία δυστυχήματα από λακκούβες-βάλτους  σε εθνικούς δρόμους (!) και αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται για διακίνηση δεκάδων κιλών ναρκωτικών καθημερινά! E ΟΧΙ!
Τέλος στα καραγκιοζιλίκια στον τόπο μας.
Ψήφο σε κανένα λαμόγιο, αυτός ο τόπος μας ανήκει, νταβατζιλίκια στο σπίτι σας πολιτικάνδες.
Η Χρυσή Αυγή Ηρακλειου Κρήτης δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο, καμιας απόχρωσης που θεωρεί τον εαυτό του ικανό και εμάς ηλίθιους για να κάνει τα καπετανιλίκια του (όπως λέμε και εμείς εδώ) στον τόπο μας.
Κάτω τα χερια σας από το τόπο μας, κάτω τα χερια σας από τα παιδιά μας. Αποχη από τις κάλπες στη πόλη μας!