ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΥΡΗΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τρίτη Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2010 , In

Από το άνοιγμα των συνόρων, από τους δήθεν εθνοπατέρες μέχρι τα ομόλογα και τη Siemens πέρασαν αρκετά χρονια ώστε να επιβεβαιωθεί αυτό που η ιστορία τόσα χρονια αποδεικνύει, ΤΣΑΤΣΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ και ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ όλοι αυτοί που με παχιά λόγια θα έβγαζαν την Ελλάδα από το οικονομικό χρέως που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ζούμε σε μια κοινωνία η οποια είναι πραγματικά βυθισμένη σε σημείο μηδενικής ανοχής προς τους υπαιτιους αυτής της κατάστασης.
Πέραν όμως τις οικονομίας, κάτι ποιο σημαντικό υπάρχει και βρίσκετε σε χειρότερη κατάσταση, είναι αυτό της εθνικής μας ταυτότητας.Ορδές μεταναστών εισβάλουν καθημερινά παράνομα στην χώρα μας αλλοιώνοντας τον πολιτισμό και τη κουλτούρα μας.
Η νέα κυβέρνηση του "ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ 2010" επιβάλει με τσαμπουκά νέο νομο παραχώρησης ιθαγένειας σε τριτοκοσμικούς βιαστές και πρεζάκια μετανάστες οι οποιοι ΠΑΡΑΝΟΜΑ νομιμοποιήθηκαν. Kυρίως Μουσουλμανικής καταγωγής με μηδενικό στοιχειο πολιτισμού και ταύτισης τον ελληνικών δρώμενων.
Συναγωνιστές, είμαστε μάρτυρες ενός εθνομηδενισμου, είμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης γενοκτονίας του έθνους μας.Ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο, με τη δικη του θέληση και βούληση να αντισταθεί στο νέο νομοσχέδιο, δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε αριστερή χούντα στην Χωρα μας και αυτό δε πρέπει να περάσει έτσι. Αδέρφια έρχονται δύσκολες μέρες, αντίσταση με κάθε τρόπο.
Νέα κύματα αντιδράσεων έρχονται γιατί εμείς δε πρόκειται να γίνουμε οι γύφτοι της Ευρώπης.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ... ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ.