Έξαρση τοπικισμού, ΟΦH και λαμόγια...

Παρασκευή Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010 , In

Συζητώντας με τους συναγωνιστές του πυρήνα Ηρακλείου, θεωρήσαμε πως δε θα ήταν σωστό να γράψουμε το παρόν κείμενο καθώς ως μελοι της μεγαλύτερης εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης δεν είναι πρέπον να παίρνουμε θέση για μια ποδοσφαιρική ομάδα, αναφέρομαι στον ΟΦΗ, από τότε όμως άλλαξαν πολλά...
Το στολίδι της Κρήτης, το καμάρι του αθλητισμού στη πόλη μας στο φετινό πρωτάθλημα τις B εθνικής έζησε όλο το μεγαλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι μεγαλύτερες γελοιότητες που ζήσαμε ποτε στη ζωή μας, τόσα και τόσα χρονια στα ελληνικά γήπεδα.
Από τα κωμικοτραγικά γεγονότα με τον Εθνικό, μέχρι τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, έσφαζαν τον ΟΦH, διατητές, παράγοντες, φουσκωτοί ακόμα και παρατηρητές αγώνων της EΠΟ.
Το ένα σκάνδαλο ακολουθούσε το άλλο, δεν εγκρίθηκε ο φάκελος του ΟΦΗ ενώ πληρούσε όλες τις προϋπόθεσης, play off με 10 βαθμούς διαφορά από τον επόμενο, διατησία επιπεδου "Γ τοπικού", πρόστιμα χωρίς λόγο στην ομάδα του Ηρακλειου, αλλαγή εδρας με σκοπό την αλλοίωση της βαθμολογίας και αλλα πολλά. Τη στιγμή που στα γήπεδα τις Ελλάδας οι οπαδοί κόβουν βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο (η μήπως χορό;;;)  κατά τη διάρκεια των αγώνων, για τον ΟΦΗ είχαν ζήτηση να τοποθετηθούν αγκαθωτά πλέγματα στις κερκίδες για την ...σωματική ακεραιότητα τον παικτών.(τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!)
Δε θα σταθώ στο τη έγινε και δεν έγινε , τίποτα δεν αλλάζει, η ομάδα του Ηρακλειου πήρε τον δρόμο της στη FIFA και στην UEFA (κάτι που κατακρίθηκε έντονα από την ΕΠΟ-ΕΠΑΕ) αφού δεν μπορούν να βρούν δικαιοσύνη στη χωρα του Σωκράτη και του Πλάτωνα, του Καραϊσκάκη και του Δασκαλογιάννη... Αυτός είναι ο αθλητισμός στην χωρα μας, σκουπίδια, και κάδοι απορριμμάτων εμείς που ασχολούμαστε..
Τα παραπάνω ήταν ένα μικρό μέρος τον όσον έχουν συμβεί στην ομάδα του Ηρακλειου, η απογοήτευση είναι τεραστια στις τάξης των οπαδών του ΟΦH, γιατί όλο αυτό; Γιατί να αντιμετωπίζεται έτσι η ομάδα μας; Tη γίνεται από πίσω; Γιατί μας "έγραψε" ο υπουργός; Δηλαδή η Κρήτη δεν είναι Ελλάδα;
Στην αρχή κάποιες μικρές φωνές ακουγόντουσαν μα όλοι τους αγνοούσαμε, ούτος η άλλος τους ξέρουμε είναι λίγοι, γραφικοί και ανυπόφοροι, περισσότερο Κρητικοι από εμάς όπως υποστηρίζουν και φανατικοί ανθέλληνες. Σε κάθε τους λέξη μιλάνε για ανεξαρτησία, ξεχνάμε μου φαίνεται ότι οι παππούδες τους αγωνιζόντουσαν γιαν να ενωθούμε με την μητέρα Ελλάδα, με αφορμή την αδικία της ομάδας μας φωνάζουν, κράζουν, βρίζουν! Αναφέρονται όπως γραφει τοπική εφημερίδα σε "Κριτηκή ligue" και να παίξουμε στο πρωτάθλημα της Κύπρου αφού δε μας θέλει η Ελλάδα
.Κρίμα, γιατί οι οπαδοί του ΟΦΗ ήταν οι πρώτoι στην Ελλάδα που σήκωναν το εθνόσημο, τη σημαία του νοτου, Ελληνικές σημαίες...Κρίμα τέτοια σκυλιά να λένε τα δικά τους μέσα από τον τρανό ΟΦΗ.
Μέσα από το ποδόσφαιρο δίνουν τροφή σε γενίτσαρους να ξεσηκώνουν το κόσμο που είναι αγανακτισμένος από τους πολιτικούς που "βιάζουν" ασύστολα την χωρα μας. Είναι ντροπή να ακούγονται αυτοί οι γενίτσαροι, άθελα τους η όχι, τουρκόσποροι όπως τους αποκαλούμε η απλά πιόνια, είναι επικίνδυνοι για τη κοινωνία μας.
Βάλτε μυαλό ανεγκέφαλοι!  Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
Στραντζαλίδης, Δαλούκας, Δάλλας, Σταθόπουλος, Θεοδωρίδης, Μπέος, Γενεράλης, Καλογιάννης, Πιλάβιος και αρκετοί που ξεχνάω... τροφή  για τα σκυλιά, ηθικοί αυτουργοί!
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. 
Για εμάς πάνω από όλα είναι η πατρίδα, για εμάς πάνω από όλα είναι η γειτονιά μας και ότι εκπροσωπεί... 
Δικαιοσύνη στην ομάδα τις πόλης μας,
Ίση μεταχείριση όλων των ομάδων.