ΗΡΘΑΝ Τ’ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ!!!!

Τρίτη Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2010 , In

Επί των εσχάτων ημερών είχαμε σειρά γεγονότων που επαληθεύουν τις ανησυχίες και τις απόψεις. Πρωτίστως το βδέλυγμα του υβριστικού, προς τον αγώνα ημών, μνημείου των Άγγλων Αποικιοκρατών. Κατόπιν η τυμβωρυχία της σωρού του τέως προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου. Μετέπειτα η πάταξη του ιερού συμβόλου μας της Ελληνικής Σημαίας που κυμάτιζε εις το μνημείο του τέως προέδρου Σπύρου Κυπριανού. Και τούδε η άνανδρη δολοφονία του Διευθύνων Συμβούλου του συγκροτήματος Δίας.

Είχαμε βεβαίως και την λαθραία αντιδιαδήλωση των λαθρομεταναστών με τις ευλογίες αξιωματούχων της πολιτικής και της κυβέρνησης, χωρίς να ντρέπονται πως είναι παράνομο να υποστηρίζεις τους παράνομους, ενώ καταλογίζουν εμάς ως τους λαθραίους και τα παράσιτα. «Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα» μας πληροφορεί η σοφή παροιμία μας και δεν φθάνει τούτον. Έχουμε και ήμερα που αυτοαγριοποιούνται και τάσσονται με τους λαθραίους, τους παράνομους, τα «αδελφά παράσιτα» της λαθρομετανάστευσης και που μισούν τον ίδιον τους τον κληρονομικογονιδιακόν οίκων και τους σκοπούς εν όπλοις και εν συνειδήσει του αγώνος υπέρ της Πατρίδος!!!!

Οι δύο εκλελεγμένοι πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας εκ του κόμματος του ΔΗΚΟ, διώκονται ακόμη και νεκροί. Προσθέτουμε επίσης, την αντίδραση διαφόρων διότι ο Αρχιεπίσκοπος υποστηρίζει τις αλήθειες του βιβλίου του τέως υπουργού Χριστόδουλου Χριστοδούλου το οποίο δικαίως και σοφώς επιθυμεί να το προωθήσει. Τα δύο ακραία και πληθυσμιακά περισσοτέρων ΟΠΑΔΩΝ εν Κύπρο κόμματα , συμφωνούν εις την πολιτική τους και μάχονται να ξεκληρίσουν την εθνική αντίσταση στο νησί από όπου κι αν προέρχεται.

Το λοιπόν, δηλώνουμε ότι για τους δύο τέως προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας που μαγαρίζονται δεν ισχύει μόνον το ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΙΚΟΥΝ αλλά και το ΣΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΜΠΝΕΟΥΝ. Ανησυχούν διότι πληθαίνουμε αν και μας κατηγορούν ακόμη και αν πτύσσουμε προς το έδαφος!!! Ενώ άλλοι μας δολοφονούν και δεν ανησυχούν ότι απειλούμαστε ως ελληνική οντότητα. Πληθαίνουμε και τους δηλώνουμε ότι κάθε Έλληνας και ένας στρατιώτης, χωρίς διχόνοιες και μικροπρέπειες. Ζήτω το Έθνος, το γένος του δικαίου!!!!
ΕΛΑΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ