«Το ΚΚΕ έχει αποκηρύξει τις αποφάσεις της 3ης Διεθνούς καθώς και την απόφαση της 5ης ολομέλειας;»

Παρασκευή Παρασκευή, Μαΐου 07, 2010 , In

Ακούγοντας την ομιλία της κα. Παπαρήγα στα δελτία ειδήσεων το βράδυ της 5/5/10, όχι μόνο για τα σκληρά μέτρα εναντίον των Ελλήνων, αλλά και για το θέμα της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες. Δεν θυμάμαι να διάβασα κάπου ότι το ΚΚΕ έχει αποκηρύξει τις αποφάσεις της “Τρίτης Διεθνούς” καθώς και την απόφαση της “πέμπτης ολομέλειας της κυβέρνησης του βουνού”.
Νιώθω πολύ μπερδεμένος με το ότι οι λαοί δεν έχουν σύνορα δηλαδή στην μη ύπαρξη εθνών κι εθνικής κυριαρχίας και από την άλλη πλευρά στην ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας. Δηλαδή αυτή πρέπει να έχει σύνορα; Επίσης, αφού δεν υπάρχει “εθνικός” χώρος, τότε το Αιγαίο τι ακριβώς είναι και πως θα το διαφυλάξει; Αλλά τότε γιατί οι άλλοι πρέπει να έχουν σύνορα ή να μην έχουν σύνορα, είναι κάτι που δε βγάζεις άκρη.
Επίσης αν θυμάμαι καλά έχω ακούσει για την εκτέλεση 20.000 Πολωνών στο δάσος του Κατύν από τον “πατερούλη”. Μα αφού δεν υπάρχουν σύνορα γιατί έγινε η εισβολή; Θα έπρεπε ο κόκκινος στρατός να περάσει με τουριστικά λεωφορεία. Επίσης αν έχω διαβάσει καλά ο Ζαχαριάδης απέτρεπε τους Έλληνες να πολεμήσουν τους Ιταλούς και ο κακός φασίστας Μεταξάς είπε “ΟΧΙ” και διαφύλαξε τα σύνορα της Ελλάδος κι όχι μόνον.
Γνωρίζω επίσης ότι Βούλγαροι, νομίζοντας ότι ο Πάγκαλος (προς Θεού, όχι ο παχύς αλλά ο ισχνός) δεν έχει πυρομαχικά κατά την υποχώρηση από την Μικρά Ασία, θέλησαν να πετάξουν τον στρατό που υποχωρούσε στην θάλασσα, αλλά εκείνος τους απώθησε μέχρι έξω από τη Σόφια και τον σταμάτησαν οι Άγγλοι και γενικώς οι σύμμαχοι μας (τα καμάρια μας). Δηλαδή πρέπει μόνο εμείς να στρέφουμε την άλλη παριά , βρε το ΚΚΕ, τόσο πολύ θρησκεύει; Εξ’ άλλου γνωρίζω ότι το “ιδιώνυμο της κουκούλας” το ψήφισε ο φιλελεύθερος Βενιζέλος (προς Θεού όχι ο παχύς) και ότι οι εθνικιστές δε φορούν κουκούλες γιατί δεν ντρέπονται γι’ αυτό που είναι.
Αυτούς που βλέπω με κουκούλες δεν τους χρεώνω όλους στο ΚΚΕ, αλλά τους ονομάζω γενικότερα γκάνγκστερ, χαφιέδες ή γενικά παράνομους. Θέλω να ξέρω, είναι πολύ λάθος να νομίζω ότι ο “πατερούλης Στάλιν” άφησε σε άθλια κατάσταση τον λαό του για να χρηματοδοτήσει και να εξοπλίσει τον “όσιο Κεμάλ”, ώστε να πάρει κεφάλια Ελλήνων (το βρίσκω μάλιστα πολύ δημοκρατικό). Δηλαδή τελικά σε αυτόν τον τόπο το μόνο που δεν πρέπει να δηλώνεις είναι ότι είσαι Έλληνας και να κρατάς ψηλά μια ελληνική σημαία. Κι επίσης ότι η αιτιολογία του ΚΚΕ που δεν ψήφισε το λαθρονομοσχέδιο ήταν ότι έπρεπε να νομιμοποιηθούν όλοι οι λαθρομετανάστες γιατί διαφορετικά το θέμα είναι ρατσιστικό (μπορεί να κάνω και λάθος). Περιμένω κάποιες απαντήσεις(ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ…) για να ξεμπερδευτώ.
Ανώνυμος Χίτης