Άρχισε ο φυλετικός πόλεμος στο… πολυπολιτισμικό Ελλαδιστάν και μάλιστα από το κέντρο της Ατένα (πρώην Αθήνας)!

Πέμπτη Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010 , In ,

Μη φανταστείτε ότι «κακοί ρατσιστές» Ελλαδιστανοί είδαν κι απόειδαν ότι το κράτος δεν ασχολείται με το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και πήραν το νόμο στα χέρια τους. Όχι, όχι. Αυτά δε γίνονται στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν. Ο «φυλετικός πόλεμος» έγινε μεταξύ ασιατών λαθρομεταναστών (ο όρος «συμπλοκή για φυλετικούς λόγους», χρησιμοποιήθηκε από την αστυνομία). Στη μάχη συμμετείχαν περί τα 300 άτομα, τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν πολλά και ποικίλα (πέτρες, ρόπαλα, ξύλα, μαχαίρια κ.τ.λ.),
οι επίσημα καταγεγραμμένοι τραυματίες (αυτοί που πήγαν σε νοσοκομεία) ήταν 18, ενώ από την αστυνομία συνελήφθησαν καμιά εικοσαριά. Φυσικά, τα «έγκυρα και έγκριτα» ΜΜΕ, έθαψαν την είδηση, γιατί προφανώς αυξάνει τις ρατσιστικές διαθέσεις των ιθαγενών Ελλαδιστανών. Τα συμπεράσματα δικά σας!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: «Πεδίο μάχης έγινε χθες το απόγευμα η οδός Σοφοκλέους από Ασιάτες που συνεπλάκησαν μεταξύ τους με σπαθιά και ακόντια. Περίπου 200 άτομα πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου, ενώ ήταν εφοδιασμένα και με πολεμοφόδια, όπως σπαθιά και ακόντια, τα οποία πετούσαν μεταξύ τους προκαλώντας πανικό στους ανυποψίαστους περαστικούς. Η σφοδρή μάχη μεταξύ των αλλοδαπών επεκτάθηκε και στην οδό Μενάνδρου, ενώ στην οδό Σοφοκλέους κείτονταν στη μέση του δρόμου τραυματισμένοι αλλοδαποί από τα σφοδρά χτυπήματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους.»
Εξαρθρώθηκε επίσης συμμορία αλλοδαπών πορτοφολάδων… Συνελήφθησαν 71 (!) αλλοδαποί!
(Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, εξαρθρώθηκε σήμερα συμμορία αλλοδαπών πορτοφολάδων, που είχαν ξαφρίσει κόσμο και κοσμάκη στο μετρό nκαι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Συνελήφθησαν 71 (!) αλλοδαποί… ελαφροχέρηδες κι ένας Έλληνας, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτυ, που έκανε τα στραβά μάτια. Τελικά το 90% της εγκληματικότητας είναι υπόθεση των αλλοδαπών, είπατε; Μη λέτε τέτοια, είναι… ρατσιστικά).