Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 694

Τετάρτη Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010 , In

ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ // 91% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ – Και ένας στους δύο έχουν καταλάβει τον βρώμικο ρόλο των ΜΜΕ. Πλήρης η απαξίωση στους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων, που αποτυπώνεται σε τρεις δημοσκοπήσεις // ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ – Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ καλεί σε ανοικτή συγκέντρωση στις 29 Μαΐου, ημέρα Αλώσεως της Πόλης για να αντισταθούμε στη νέα Άλωση του Ελληνισμού και το πνεύμα του ραγιαδισμού… // «ΠΑΡΛΑΜΕΝΤΟ – ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ» // Τα πυρηνικά της τουρκίας και μια μυστική συνάντηση του Γ. Παπανδρέου // Ποια ενότητα και με ποιους; // Μπρος σε έναν νέο μεσαίωνα // «Είναι Τιμή να μας αποκαλούν ρατσιστές αυτοί που δεν αναγνωρίζουν Έθνος και Πατρίδα» // Ο «πατριωτισμός» του ΔΝΤ // Παρουσίαση των νέων εκδόσεων του Κινήματος // Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς // Το γεωπολιτικό κενό με το όνομα «Ελλάς» // Η δύναμη της διαφοροποίησης // «Στην πύλη του Ρωμανού»
Από την στήλη ΑΙΧΜΕΣ της πρώτης σελίδας επιλέξαμε το συγκεκριμένο άρθρο:

«Παρλαμέντο – Φαλιμέντο»

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΕΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;

“Αν τούτο δεν εδίδετο το Σύνταγμά μας τότε
σκεφθήτε, πως θα πήγαινε το κράτος, πατριώται.
Χωρίς εκείνο θάχαμε ποτέ μας Παρλαμέντο;
χωρίς αυτό θα κάναμε ποτέ μας φαλιμέντο;”
Γ. Σουρής
Οργισμένος ο λαός με τους πολιτικούς στους οποίους χρεώνει και δικαίως την χρεωκοπιά της χώρας. Όχι, δεν φταίνε οι κακοί φασίστες, οι εχθροί της δημοκρατίας για την απαξίωση του πολιτικού κόσμου… Πολλά-πολλά χρόνια πριν την ίδρυση ακόμη του φασισμού ο μεγάλος μας ποιητής Γεώργιος Σουρής έκανε την θαυμάσια αυτή ομοικαταληξία με τις λέξεις «παρλαμέντο-φαλιμέντο», τουτέστιν κοινοβούλιο-χρεωκοπία.
Ακόμη και άσχετοι περί τα πολιτικά δημοσιογράφοι όπως ο κ. Ζαμπούνης έγραψε προ ημερών στο άρθρο του για κατασπατάλησει του δημοσίου χρήματος από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Ποιος άλλος φταίει λοιπόν εάν όχι αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν για το κατάντημα της χώρας;