Βούλγαροι εξέδιδαν την ανήλικη κόρη τους

Τρίτη Τρίτη, Μαΐου 25, 2010 , In ,

Ομoλογώ πως η κοινωνία του Ηρακλειου δεν ήταν συνηθισμένη σε τέτοιες ελεεινές πράξεις , παρόλα αυτά τα τελευταία χρονια μας έχουν γίνει μια συνήθεια στη καθημερινότητα μας.
Τα φαινόμενα εγκληματικότητας, τράφικινγκ και λοιπών παρανομων πράξεων έχουν γίνει τόσο συχνά στη κοινωνία του Ηρακλειου, ώστε οι πολίτες να φοβούνται ακόμα και για τη σωματική τους ακεραιότητα έξω από τη πόρτα τους.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, ζευγάρι Βουλγαρων εξέδιδε τη 15χρονη κόρη τους έναντι τις αμοιβής τον 30 και 50 ευρώ. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται σύμφωνα με την αστυνομία ο 26 χρόνος αδερφός τις ανήλικης που πρότεινε στο ζευγάρι να έρθει στην Ελλάδα.
Στην αστυνομία οδηγήθηκαν η μητέρα της ανήλικης βουλγάρας καθώς και ένας 59 χρόνος που φέρεται ως πελάτης,  ο πατέρας και ο αδερφός αναζητούνται.
Αυτο που προκαλεί τη μεγιστη εντύπωση δεν είναι μονάχα το φαινόμενο του τραφικινκ, αλλα ότι εκδίδεις την ίδια τη κόρη σου...
Να σημειώσουμε πως μοναχα αυτό το μηνα έχουν σημειωθεί αρκετές εγκληματικές ενέργειες  από (λαθρο)μετανάστες με αποκορύφωμα τη σύλληψη της 21χρόνης απο την αλβανία με 10 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στο λιμάνι του Ηρακλειου
ΕΧΕΤΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ...