Η ιστορία θα γράψει…

Πέμπτη Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2010 , In

Η ιστορία θα γράψει… Ότι από την μεταπολίτευση και μετά, την Ελλάδα κυβέρνησαν πέντε-δέκα οικογένειες με την συνδρομή και τις ευλογίες της πλουτοκρατίας που οδήγησαν στην σταδιακή ηθική κατάπτωση ενός λαού που έφερε τεράστιες ευθύνες για τα όσα συνέβησαν αφού επέτρεψε στην συμμορία των διεφθαρμένων να απολαμβάνει την στήριξή του. Η ιστορία θα γράψει… Ότι στην Ελλάδα αυτής της περιόδου, κυριάρχησε η μίζα, το ξεπούλημα, η διαφθορά, η προδοσία, η δειλία και κάθε είδους παρόμοιων «αρετών» του κοινοβουλευτισμού. Η ιστορία θα γράψει… Ότι η κομματοκρατία στην Ελλάδα έφερε την ξενοκρατία, την αναξιοκρατία, την τρομοκρατία, ενώ διέλυσε κάθε αίσθημα δικαιοσύνης, υπερηφάνειας και εθνικής ομοψυχίας. Θα γράψει πως υπηρέτησε πιστά τα ξένα συμφέροντα, πως στάθηκε ανίκανη να υπερασπίσει την εθνική κυριαρχία.
Η ιστορία θα γράψει… Ότι δεκάδες «αστέρες» του πολιτικού στερεώματος αναμίχθηκαν σε σκάνδαλα εκατομμυρίων, διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα, εκστόμισαν ότι «η Κύπρος είναι μακριά», «ευχαριστούμε τους αμερικάνους» και πως κανένας δεν οδηγήθηκε ποτέ στη δικαιοσύνη.
Η ιστορία θα γράψει… Ότι οι μεγαλύτεροι εκμεταλλευτές των εργατών ήταν οι ίδιοι οι εργατοπατέρες. Ότι οι χειρότεροι δυνάστες των λαθρομεταναστών ήταν οι καπιταλιστές. Ότι η αριστερή τρομοκρατία αλώνιζε και η εγκληματικότητα διέλυσε την κοινωνική ειρήνη. Θα γράψει πως εκατομμύρια λαθρομετανάστες κατέλαβαν τις γειτονιές μας.
Η ιστορία θα γράψει… Ότι στη «δημοκρατία» των σκανδάλων και της χούντας των ΜΜΕ δεν είσαι ελεύθερος να διαδηλώνεις για την Ελλάδα, επιτρέπεται να αντι-διαδηλώνεις αν είσαι ανθέλληνας και να μένεις ατιμώρητος όταν στο όνομα του «αντιφασισμού» διαπράττεις δεκάδες αδικήματα.
Η ιστορία θα γράψει… Πως σε όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν. Είναι αυτοί που δέχονται την λάσπη όλων αυτών που αναφέραμε. Είναι οι Εθνικιστές που πολεμούν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για την Πατρίδα και τον Λαό μας.
Η ιστορία θα γράψει… Πως οι μάχες που έδωσαν έφεραν διώξεις, δίκες και καταδίκες. Θα γράψει πως στάθηκαν όρθιοι απέναντι στην κόκκινη τρομοκρατία και πως δεν νικήθηκαν ποτέ. Ότι νέα παιδιά οδηγήθηκαν σε κρατητήρια, φυλακές, ότι τους δυσφημούσαν μονίμως από κάθε πλευρά, ότι θεωρήθηκαν το «απόλυτο κακό» σε μια εποχή απόλυτης παρακμής.
Η ιστορία γράφει όμως και τους Εφιάλτες. Δεν Ξεχνάμε – Δεν Συγχωρούμε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.