Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Κυριακή Κυριακή, Μαρτίου 21, 2010

Μία μόλις ημέρα μετά την πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα βομβιστική τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, το κτίριο της οδού Σωκράτους 48 γέμισε από νωρίς το πρωί με δεκάδες συναγωνιστές, αποδεικνύοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι οι τοίχοι των γραφείων της, αλλά πάνω απ’ όλα Ιδέα.
Δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας έκαναν πολύωρη ενημερωτική δράση στην πλατεία Ομονοίας όπου χιλιάδες περαστικοί έλαβαν έντυπο υλικό και εφημερίδες του Κινήματος ενώ πάρα πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την συμπαράστασή τους και την οργή τους για τα παρακρατικά χτυπήματα και την κρατική τρομοκρατία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεκάδες συναγωνιστές δούλεψαν για την αποκατάσταση μέρους των ζημιών, τον καθαρισμό και την προετοιμασία του χώρου για το βράδυ. Κρεμάστηκε επίσης στο κτίριο ένα μεγάλο πανό της Χρυσής Αυγής καθώς και άλλα πανό στον χώρο περιμετρικά της οδού Σωκράτους με θέμα την θρασύδειλη βομβιστική επίθεση.  Και πάλι η ανταπόκριση των περαστικών ήταν πολύ ενθαρρυντική για τον Αγώνα μας.

Στις 7 το απόγευμα ο ισόγειος χώρος και η στοά των γραφείων είχε γεμίσει ασφυκτικά με εκατοντάδες συναγωνιστές ενώ ο κόσμος έφτανε μέχρι τον δρόμο. Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Ν.Μιχαλολιάκος εξέφρασε στην ομιλία του την αποφασιστικότητα και το υψηλό (υψηλότερο παρά ποτέ) Ηθικό όλων των Χρυσαυγιτών ενώ ευχαρίστησε και όλους τους Εθνικιστές και πατριώτες εκτός Χρυσής Αυγής που στάθηκαν έμπρακτα στο πλευρό μας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.
Επίσης, ανακοίνωσε επισήμως ότι από το ερχόμενο κιόλας Σάββατο θα είναι έτοιμο γραφείο του Κινήματός μας στο κτίριο της οδού Σωκράτους 48, το οποίο φυσικά και θα συνεχίσει ν’ αποτελεί το σπίτι της Χρυσής Αυγής και στο μέλλον.
Στο τέλος της εκδήλωσης, εκατοντάδες στόματα τραγούδησαν με αποφασιστικότητα τον Ύμνο του Κινήματος αποδεικνύοντας ότι η Πίστη είναι πιό Δυνατή και από τη Φωτιά. Ζήτω η Νίκη!

Αύριο θα αναρτηθεί βίντεο από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής